Pagina's

woensdag 30 januari 2013

ik weet het even niet

Ik worstel al een hele tijd met een probleem.
al jarenlang heb ik een atieke grenen kast in de woonkamer, en van mij mag hij eruit, past totaal niet meer bij de inrichting.  Maar mijn man is erggggg gehecht aan de kast en hij mag niet weg. zoooo jammer, nu ben ik al voorzichtig begonnen om voor te stellen de kast een kleurtje te geven. Maar ik weet even niet wat, moet ik een dekkende verf nemen, of een krijtverf??? welke kleur??? als ik hem wit maak, dan vind ik het niet zo leuk tegen een witte muur. Moet ik de muur gaan verfen, ik weet het niet meer. Wil ook niet dat mijn kamer te donker wordt door een kleur op de muur, mijn vloer is al aardig donker. help, help help.

dinsdag 29 januari 2013

beetje lente

De lente laat nog even op zich wachten, vandaag hebben we regen en wind. Typisch Hollands. Dus de lente maar in huis gehaald. Hollandse tulpen in een franse pot.

fijne week

liefs Saskia

zondag 27 januari 2013

Frans bureautje

Tijdens onze vakantie in Frankrijk kwam ik in een oude schuur een oud bureau tegen. Het model was helemaal goed. Liefde op het eerste gezicht. Het meenemen was een probleem, maar lieve vrienden van ons die daar wonen hebben het bureau in december bij ons afgeleverd. En nu staat hij in onze woonkamer te pronken. Dat is nou een kastje met een verhaal.
kastjes opknappen.


Dinsdag via marktplaats blank eiken gelakt spekkast gekocht. Aan de slag gegaan met grijze latex en paste wax van painting the past. Ik vind hem gewldig geworden.