Pagina's

zaterdag 23 juni 2012

dat is afkicken...

hallo, even snel een berichtje tussendoor. Ik ben namelijk op vakantie met meneer T en Bink. Ik heb hiet geen wifi dus kan jullie verhalen niet volgen, dat is dus afkicken. Momenteel zit ik met mijn tab in een kantine waar iedereen voetbal zit te kijken. Gelukkig, even een plekje waar ik kan internetten, en natuurlijk is de batterij nu leeg. zucht. Tot overmaat van ramp kwam mijn moeder net binnen keihard via talk, zo,n 30 man heeft kennis kunnen maken met mijn moeder via de tab. ik kleur helemaal rood en dat is niet van de wijn.

pff, tot gauw

groetjes Saskia

vrijdag 15 juni 2012

goed gesprek

Vanmorgen heb ik een goed gesprek gehad met onze Bink.
Bink luister, ik wil dolgraag met je mee naar buiten, en ik weet dat je heel nodig moet, maar heb je naar buiten gekeken? 
Ja dat bedoel ik, hondenweer. En geloof me, Bink snapt dat. Hij legt zijn kop neer en slaakt een diepe zucht.
Uiteindelijk kan ik het niet langer uitstellen en trek een regenjack aan en wij gaan op pad. Onze Bink zit er totaal niet mee dat hij nat wordt, integendeel hij wordt dan net een dolle stier, begint te rennen en vergeet dat ik ook nog aan het lijntje zit. Dus alle verstandige mensen die achter hun geraniums voor het raam zitten zijn getuige van een dolle hond met daarachter een blauwe waas (ik dus) die door het park gesleurd wordt en ternauwernood een paar dikke boomstammen weet te ontwijken. Geheel buiten adem komen we weer thuis waar natte Bink nog een ererondje maakt door de woonkamer zodat ik de kamer weer kan dweilen en ploft dan neer. En weet je, toch hou ik van dat beest,  met heel mijn hart. En ach een beetje lichaamsbeweging is ook zo gek nog niet.een fijn weekend voor iedereen

zondag 10 juni 2012

vakantie bleus

Ik geniet, in de zon in mijn tuintje. Relax , luie zondag, maar in mijn achterhoofd spookt het al. Nog een kleine 2 weken en dan gaan we op vakantie. Tussendoor ook nog op kamp, en loop nu al lijstjes te maken met benodigde boodschappen, niet vergeten en inpakken.
Het is ieder jaar zoooooo druk voor de vakantie en dan komt er niets uit mijn handen, en gek genoeg redden we het ieder jaar weer.
De jongens blijven thuis en mogen voor ons konijn zorgen.
ik ga op vakantie en neem mee....... pff en dit 2 weken lang.
voorlopig adem in , adem uit, relax.


geniet van deze heerlijke zondag

groetjes Saskia

zondag 3 juni 2012

regenachtige zondag

het weer nodigt niet echt uit om naar buiten te gaan, daarom maar een sfeerplaatje. fijne zondag voor iedereen.
groetjes Saskia