Pagina's

zaterdag 28 april 2012

en hoe zou deze staan?

Merel

Merel heeft een nest gebouwd in onze achtertuin, al dagen zag ik haar met takjes slepen en in de heg verdwijnen. Ha, ik heb haar nest gevonden en vol verbazing gekeken hoe knap van zo'n vogel, een perfect nestje. Gisteren was ik toch erg nieuwsgierig en toen zij er even niet was ging ik even kijken en ja hoor , 1 ei.   de hele middag heb ik Merel niet meer gezien en begon me al zorgen te maken, niemand laat zijn eigen kind alleen (of is een ei geen kind?) affijn tegen de avond was Merel weer even terug en toen lagen er 2 eieren. Merel zit vandaag weer braaf op haar nestje en net nog even gekeken en 3 eieren, dat wordt gezellig.

my HOME

my home, maar het is natuurlijk ons huis. Maar mijn lust in mijn leven. Heel vaak krijg ik te horen dat in de loop der jaren mijn huis zeker 10 cm kleiner is geworden door alle verf en behang die er op is gegaan. Dat valt reuze mee hoor, kwestie van goed schuren.
Onlangs hebben we een nieuwe vloer laten plaatsen, en tijdens de koffie met een vriendin vanmiddag zei ik, het is eindelijk mijn huis aan het worden, al moeten er hier en daar nog wel wat aanpassingen gedaan worden. Maar alles op zijn tijd, meneer Ruggenberg moet eerst nog warm gestookt worden en je moet met een klein vuurtje beginnen.

We zitten weer in onze kamer, nadat we een paar dagen in de tent buiten en op de bovenverdieping geleefd hadden. Wat ben je dan blij dat je weer een huiskamer hebt.kringloop

vandaag het voornemen om eens een kijkje te nemen in de kringloopwinkel. ik heb er ooit eens een lampvoet gekocht in eiken en die ik toen goed geschuurd heb en in de witte latex gezet. een leuke kap er op en voila, een leuk resultaat.

donderdag 26 april 2012

Help hoe werkt de blogger

Hallo iedereen, iemand, niemand?

ik heb een blogger aangemaakt omdat ik het af en toe zo leuk vind om verhaaltjes te schrijven. .............maar hoe werkt die allemaal. dus dit is eigenlijk een onzin blog gewoon om te proberen en te testen enz. Hopelijk is het niet al te ingewikkeld want dan vind ik het niet meer leuk, ik bedoel laten we het simpel en toegankelijk houden. Sinds de komst van de tablet heb ik de comp nog maar nauwelijks in gebruik. dus dat is ook weer een uitdaging. zou er ook een spellingscontrole opzitten? i hope so.  yes die zit erop, de spelling bedoel ik. Morgen maar even kijken of ik een leuk verhaal heb om daadwerkelijk te starten met mijn blogs. ik  vraag mij wel af hoe ik blogs van anderen kan lezen. hoe kan ik andere blogs vinden, niet zo simpel allemaal.
O en dit hier is mijn kampioen, Bink, het liefste hondje van de wereld. zeker weten. Dit is dus ook gelukt, een foto toevoegen. yes ik wordt steeds blijer.