Pagina's

donderdag 24 mei 2012

ze vliegen uit


, gisteren hebben mijn zoon en zijn vriendin de koopovereenkomst getekend van hun eerste huisje. Gemengde gevoelens, ik ben heel blij en trots voor ze, maar wat zal ik hun missen.Als ze binnen komen is het huis gevuld. Het duurt nog een jaar voordat hun huisje klaar is dus ik kan er langzaam aan gaan wennen. pff heb nu al last van een leeg nest syndroom.

4 opmerkingen:

Marjonel M zei

Mijn dochter woont zins 2 jaar samen zij hebben ook een jaar geklust aan het huis, toen ze eenmaal in het huisje zaten vond ik het ook eerst verschrikkelijk leeg in huis maar ben ook hartstikke trots op die 2...En in september gaan ze trouwen hoe mooi is dat!

Ik wens je een fijne zonnige dag
Groetjes, Marjonel

Thuis bij Tjits zei

wat leuk, mijn zoon gaat ditzelfde volgende week vrijdag doen! dan begint het grote klussen, het is een oud huis, dus heel leuk om straks de metamorfose van dichtbij mee te maken! mijn zoon heeft 2 jaar geleden het nest al verlaten om te gaan samenwonen ruim 200 km hier vandaan.. ik herken je gevoel maar er komt ook iets heel leuks voor in de plaats!

lieve groet, Tjits

Barbara zei

Voor mij is het al wat jaartjes geleden dat de jongen(s) uitgevlogen zijn en het nest leeg achterbleef. Maar gelukkig went het én ze wonen nog geen 15 minuten bij me vandaan. Het is wel heerlijk dat ik ze gemiddeld 2 x per week zie, dus 4 dagen van de week heb ik altijd wel een kind met aanhang in huis. Gezellig samen eten en lang natafelen. Zoals Tjits al zei er komt ook iets anders leuks voor in de plaats :)

Lieve groet,
B.

Het lijstje van brocante zei

Ik ken het Sas....onze dochter & vriend hebben een oud huisje gekocht(gelukkig dichtbij)......ze wonen nu al bijna 2 jaar bij ons in.....het word prachtig.....al een hoop werk verzet.....en besparen een hoop ....doordat ze geen dubbelen lasten hebben....het eind is al een beetje in zicht.....ik zal ze zo missen....die twee....ook omdat we er maar 1 hebben....is het een dubbel gemis....ze is niet alleen mijn dochter maar ook mijn vriendinnetje......we doen heel veel samen!!!!
Sorry voor de late reactie!!!!
Met lieve groetjes,
Silvia